Floradix Saludynam – kaltsium, magneesium, tsink, 250 ml

Salus Floradix Saludynam on puuviljamaitseline taimsete ürdiekstraktidega toidulisand. Sisaldab kaltsiumi, magneesiumi, D-vitamiini ja tsinki. Vedelal kujul on need organismi poolt hästi omastatavad. Kaltsium, magneesium, D-vitamiin ja tsink aitavad hoida luid normaalsena. Magneesium ja vitamiin D aitavad hoida hambaid normaalsetena ning kaltsium on vajalik normaalsete hammaste säilitamiseks. Vitamiin D aitab kaasa kaltsiumi ja fosfori normaalsele imendumisele/ärakasutamisele ning normaalsele vere kaltsiumisisaldusele.

 

Osta Sinuteek.ee Tervisepoest

 

Ei sisalda alkoholi, säilitusaineid, värvaineid ega tehislikke lõhna- ja maitseaineid. Toode on gluteeni- ja laktoosivaba. Sobib taimetoitlastele ning raseduse ja rinnaga toitmise ajal.

 

Koostis:

Ürdi-vesiekstrakt 50%: hapu hibisk (Hibiscus sabdariffa), teekummel (Matricaria recutita), apteegitill (Foeniculum vulgare), spinati leht
(Spinacia oleracea); fruktoosisiirup, segu puuviljamahlakontsentraatidest (12%): apelsin, vesi, mango, jaanikaunaekstrakt, viinamari, sidrun, õun; magneesiumglükonaat, kaltsiumglükonaat, sidrunhappe magneesiumsoolad, kaltsiumlaktaat, paksendaja: jaanileivapuujahu; tsinktsitraat, looduslikud lõhna- ja maitseained, D-vitamiin (kolekaltsiferool).

 

Kasutamine:

Täiskasvanud ja üle 12-aastased lapsed: 20 ml kaks korda päevas enne sööki.
Lapsed vanuses 5–12 aastat: 10 ml kaks korda päevas enne sööki.
Lapsed vanuses 3–4 aastat: 5 ml kolm korda päevas enne sööki.

 

Täiskasvanu päevane annus 40 ml sisaldab:
D-vitamiini 6,8 µg, kaltsiumi 206 mg, magneesiumi 248 mg, tsinki 4,7 mg.